Rreth Nesh

Lente.al u krijua me qellimin e vetëm se cilësia e kujdesit shëndetësor mund të ndryshojë jetën. Mundësia për të ndryshuar jetën e pacientëve tanë cdo ditë vjen si pasojë e angazhimit të ekipit tonë në edukimin dhe kujdesin ndaj syve.

Lente.al vazhdon të rritet duke ofruar një përvojë profesionale, progresive dhe personale mjekësore. Ne jemi distributor të brandeve më të njohur të lenteve si Zeiss, ClearLab dhe Wöhlk.

Kujdesi ndaj lenteve është gjithashtu shumë i rëndësishem për të patur një vizion dhe shikim sa më të pastër. Ne në Lente.al i kemi kushtuar shumë rëndësi edhe aksesorëve dhe në vecanti solucioneve për lentet.
Nuk doni të bëni operacion por nuk doni të mbani syze, merreni me sport por ju pengojnë syzet – Lente.al ju ofron zgjidhje.