Pyetje rreth lenteve ?

Na kontakto tani, duke plotësuar formën e mëposhtme dhe ne do t'ju kthejmë përgjigje shumë shpejt!

Informacion kontakti

Rr. Qemal Stafa, Pallati 31, Kati III C, Përballë Prokurorisë së Përgjithshme
+355 422 52 306