Zeiss Contact Day 30 Color

120.00$
Clear

SKU: N/A
Kategoria: ,

Përshkrimi

Material
Cofilcon
45% uje
jonik
Dk 19 x 10-11

Gama e parametrave dhe fuqitë

8.6 (BC) 14.20 (DIA) plan bis – 4,00 (0,25)
– 4,50 bis – 6,00 (0,50)

Sasia minimale e porosive: 6 kuti

8.6 (BC) plan 14,20 (DIA)

Nuk ka sasi minimale të porosisë

Zeiss Contact Day 30

Material
Cofilcon
45% uje
jonik
Dk 19 x 10-11

Përshkrim
Lente zevendesuese me ngjyre ZEISS te disponueshme ne ngjyra të ndryshme. Grimcat e ngjyrave janë të mbyllura në polimer.
Irisprint-Ø: 12,0 mm
Nxënësi -ø: 5,0 mm

Gama e parametrave dhe fuqitë

8.6 (BC) 14.20 (DIA) plan bis – 6,00 (0,25)
– 0.25bis – 10,00 (0,50)

Sasia minimale e porosive: 6 kuti

COLORS
Plano to – 6,00 D *
nuk ka sasi minimale të porosisë (në magazinë)

 

 3-ton natyral  3-ton avancuar

Blu 61
 

Blu 63

 

Gri 74

 

E gjelbër 65

 

E gjelbër 66

 

Aqua 76

 

Vjollcë 68

 

 

4-ton ngjyra fantazi
 

Blu 60

 

Kafe 69

 

E gjelbër 64

 

Gri 72

Për planin * | – 0.25 deri – 10.00 D **
* nuk ka sasi minimale të porosisë (në magazinë)
** sasia minimale e rendit = 6 kuti (prodhuar sipas porosisë)

 

 2-ton  3- ton natyral
 

Blu 62

 

Vjollcë 67

 

Aqua 75

 

E gjelbër 84

 

Kafe 70

 

Bojë lajthie 77

 

Gri 85

 

Gri 73

 

Mjaltë 79

 

Mjaltë 80

 

 

  3-ton avancuar  Bukuri e zezë
 

Kafe 71

 

E zezë 82

 

Bojë lajthie 78

 

E zezë 83

 

Mjaltë 81

Additional information

Dioptria

-0.05, -0.25, -0.30, -0.50, -0.55, -0.75, -0.80, -1.00, -1.25, -1.50, -1.75, -10.00, -2.00, -2.25, -2.50, -2.75, -20.00, -3.00, -3.25, -3.50, -3.75, -4.00, -4.25, -4.50, -4.75, -5.00, -5.25, -5.50, -5.75, -6.00, -6.50, -7.00, -7.50, -8.00, -8.50, -9.00, -9.50

Ngjyra

2-ton Blu 62, 2-ton E gjelbër 84, 2-ton Gri 85, 2-ton Mjaltë 80, 3-ton avancuar Aqua 76, 3-ton avancuar Blu 63, 3-ton avancuar Bojë lajthie 78, 3-ton avancuar E gjelbër 66, 3-ton avancuar Gri 74, 3-ton avancuar Kafe 71, 3-ton avancuar Mjaltë 81, 3-ton avancuar Vjollcë 68, 3-ton natyral Aqua 75, 3-ton natyral Blu 61, 3-ton natyral Bojë lajthie 77, 3-ton natyral E gjelbër 65, 3-ton natyral Gri 73, 3-ton natyral Kafe 70, 3-ton natyral Mjaltë 79, 3-ton natyral Vjollcë 67, 4-ton ngjyra fantazi Blu 60, 4-ton ngjyra fantazi E gjelbër 64, 4-ton ngjyra fantazi Gri 72, 4-ton ngjyra fantazi Kafe 69, Bukuri e zezë E zezë 82, Bukuri e zezë E zezë 83

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime ende.

Bëhu i pari që vlerëson “Zeiss Contact Day 30 Color”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUKTE TË NJËJTA