Zeiss Contact Day 30 Air

42.00$
Clear

SKU: N/A
Kategoria: , ,

Përshkrimi

Aerofilcon A
Ngjyrë: dritë cyan
69% ujë, jo jonik
Dk 68 x 10-11


Sferik

Lente zëvendësuese mujore nga hidrogeli silikoni me profil buzë rehati për përdorim të përditshme të zgjatur.

8,5 and 8,8 (+/–) (BC) 14,20 (DIA) Sferë – 6,00 up to + 5,00 (0,25)
Cilindër – 12,00 up to + 8,00 (0,50)

Torik

Lente zëvendësuese Toric mujore nga hidroxheli silikoni me profil komfort dhe stabilizim i zhvilluar rishtazi për përdorim të përditshme të zgjatur.

8,8 (BC) 14,40 (DIA) Sferë – 6,00 up to + 4,00 (0,25)
Cilindër – 8,00 up to + 6,00 (0,50)
– 0,75 bis – 2,25 (0,50)
 Boshti 10° bis 180° (10°)

Additional information

Forma

Sferik, Torik

BC

8,5 and 8,8 (+/–), 8,8

Sferë

-0.25, -0.5, -1.0, -1.25, -1.5, -1.75, -2.0, -2.25, -2.5, -2.75, -3.0, -3.25, -3.5, -3.75, -4.0, -4.25, -4.5, -4.75, -5.0, -5.25, -5.5, -5.75, -6.0, +0.25, +0.50, +0.75, +1.00, +1.25, +1.50, +1.75, +2.00, +2.25, +2.50, +2.75, +3.00, +3.25, +3.50, +3.75, +4.00, +4.25, +4.50, +4.75, +5.00, 0.00

Cilindër

-0.50, -0.75, -1.00, -1.25, -1.50, -1.75, -10.00, -10.50, -11.00, -11.50, -12.00, -2.00, -2.25, -2.50, -3.00, -3.50, -4.00, -4.50, -5.00, -5.50, -6.00, -6.50, -7.00, -7.50, -8.00, -8.50, -9.00, -9.50, +0.50, +1.00, +1.50, +2.00, +2.50, +3.00, +3.50, +4.00, +4.50, +5.00, +5.50, +6.00, +6.50, +7.00, +7.50, +8.00, 0.00

Boshti

10°, 100°, 110°, 120°, 130°, 140°, 150°, 160°, 170°, 180°, 20°, 30°, 40°, 50°, 60°, 70°, 80°, 90°

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime ende.

Bëhu i pari që vlerëson “Zeiss Contact Day 30 Air”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUKTE TË NJËJTA