Përshkrimi

Shumë e tolerueshme dhe efektive solucion all-in-one për kujdesin e të gjitha lenteve  të kontaktit të buta.

 

Madhësia e paketës:

Përmbajtja e paketës:

 

360ml dhe 100ml

Solucion, Kontejner CL, Insert

 

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime ende.

Bëhu i pari që vlerëson “Wöhlk Contact Care”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUKTE TË NJËJTA