Përshkrimi

Solucion all-in-one veçanërisht efektive me agjent lagështirë për kujdesin e hidroxhelit dhe silikonit të hidroxhelit të lenteve të buta të kontaktit.

 

Madhësia e paketës:

Përmbajtja e paketës:

 

360ml dhe 100ml

Solucion, Kontejner CL, Insert

 

 

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime ende.

Bëhu i pari që vlerëson “Wöhlk Aquasafe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUKTE TË NJËJTA