Contact Life Toric

28.00$
Clear

SKU: N/A
Kategoria: ,

Përshkrimi

 

CONTACT LIFE
Biohydrogel
toric
Përshkrimi
Lente torike mujore e përbërë nga
bioxhel, me një profil qe dhuron
cilësi për rehati dhe stabilitet dinamik në
përdorimin gjatë ditës.
Parametrat e Porosisë(MM)
8.60 (BC) 14.40 (DIA)
Fuqia(D)
Sferë – 6.00 deri + 4.00 (0.25)
– 8.00 deri + 6.00 (0.50)
Cilindër – 0.75 deri – 2.25 (0.50)
Boshti 10° to 180° (10°)
Materiali
Vitafilcon A
tint: jeshile e lehtë
54% ujë
bi-ionik neutral
Dk: 20 x 10 -11
Gjeometria
torike e bi-lakuar
stabilizim dinamik simetrik
trashësia e qendrës = 0.1 mm
Dk/t: 22 x 10 -9

Additional information

Sferë

-0.25, -0.5, -1.0, -1.5, -1.75, -2.0, -2.25, -2.5, -2.75, -3.0, -3.25, -3.5, -3.75, -4.0, -4.25, -4.5, -4.75, -5.0, -5.25, -5.5, -5.75, -6.0, -6.50, -7.00, -7.50, -8.00, +0.25, +0.50, +0.75, +1.00, +1.25, +1.50, +1.75, +2.00, +2.25, +2.50, +2.75, +3.00, +3.25, +3.50, +3.75, +4.00, +4.50, +5.00, +5.50, +6.00, 0.00

Cilindër

-0.75, -1.25, -1.75, -2.25

Boshti

10°, 100°, 110°, 120°, 130°, 140°, 150°, 160°, 170°, 180°, 20°, 30°, 40°, 50°, 60°, 70°, 80°, 90°

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime ende.

Bëhu i pari që vlerëson “Contact Life Toric”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUKTE TË NJËJTA