Contact Four Toric

30.00$
Clear

SKU: N/A
Kategoria: ,

Përshkrimi

 

CONTACT FOUR
Hydrogel
toric
Përshkrimi
Lente torike mujore e përbërë nga
me një profil qe dhuron
cilësi për rehati dhe stabilitet dinamik në
përdorimin gjatë ditës.
Parametrat e Porosisë(MM)
8.80 (BC) 14.40 (DIA)
Fuqia(D)
Sferë plano deri – 6.00 (0.25)
Cilindër – 0.75 deri – 1.75 (0.50)
Boshti 10° to 180° (10°)
Materiali
Ocufilcon F
ngjyra: blu e lehtë
55% ujë
ionike
Dk: 19 x 10 -11
Gjeometria
torike e bi-lakuar
stabilizim dinamik simetrik
trashësia e qendrës = 0.12 mm
Dk/t: 16 x 10 -9

Additional information

Sferë

-0.25, -0.5, -1.0, -1.5, -2.0, -2.5, -3.0, -3.5, -4.0, -4.5, -5.0, -5.5, -6.0, Plan

Cilindër

-0.75, -1.25, -1.75

Boshti

10°, 100°, 110°, 120°, 130°, 140°, 150°, 160°, 170°, 180°, 20°, 30°, 40°, 50°, 60°, 70°, 80°, 90°

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime ende.

Bëhu i pari që vlerëson “Contact Four Toric”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUKTE TË NJËJTA