Contact Four Spheric

35.00$
Clear

SKU: N/A
Kategoria: ,

Përshkrimi

CONTACT FOUR
Hydrogel
spheric
Përshkrimi
Lente mujore me një profil
qe dhuron cilësi në
përdorimin gjatë ditës.
Parametrat e Porosisë(MM)
8.60 dhe
8.90 (-) (BC)
14.20 (DIA)
8.80 (+) (BC) 14.20 (DIA)
Fuqia(D)
+ 0.25 deri + 5.00 (0.25)
+ 5.50 deri + 8.00 (0.50)
Materiali
Ocufilcon F
ngjyra: blu e lehtë
55% ujë
ionic
Dk: 19 x 10 -11
Gjeometria
sferike e bi-lakuar
trashësia e qendrës = 0.1 mm
Dk/t: 19 x 10 -9

Additional information

Fuqia

+0.25, +0.50, +0.75, +1.00, +1.25, +1.50, +1.75, +2.00, +2.25, +2.50, +2.75, +3.00, +3.25, +3.50, +3.75, +4.00, +4.25, +4.50, +4.75, +5.00, +5.50, +6.00, +6.50, +7.00, +7.50, +8.00

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime ende.

Bëhu i pari që vlerëson “Contact Four Spheric”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUKTE TË NJËJTA