Contact Air Spheric

35.00$
Clear

SKU: N/A
Kategoria: ,

Përshkrimi

 

CONTACT AIR
Silicone hydrogel
spheric
Përshkrimi
Lente mujore e përbërë nga
hidroxhel silikoni, me një profil qe dhuron
rehati ne skaje për zgjatjen e
përdorimit gjatë ditës.
Parametrat e Porosisë(MM)
8.50 dhe
8.80 (BC)
14.20 (DIA)
Fuqia(D)
– 6.00 to + 5.00 (0.25)
– 12.00 to + 8.00 (0.50)
Materiali
Aerofilcon A
Ngjyra: e bruztë e lehtë
69% ujë
jo-ionic
Dk: 68 x 10 -11
Gjeometria
sferike e bi-lakuar
trashësia e qendrës = 0.09 mm
Dk/t: 76 x 10-9

Additional information

Fuqia

-0.25, -0.50, -0.75, -1.00, -1.25, -1.50, -1.75, -10.00, -10.50, -11.00, -11.50, -12.00, -2.00, -2.25, -2.50, -2.75, -3.00, -3.25, -3.50, -3.75, -4.00, -4.25, -4.50, -4.75, -5.00, -5.25, -5.50, -5.75, -6.00, -6.50, -7.00, -7.50, -8.00, -8.50, -9.00, -9.50, +0.25, +0.50, +0.75, +1.00, +1.25, +1.50, +1.75, +2.00, +2.25, +2.50, +2.75, +3.00, +3.25, +3.50, +3.75, +4.00, +4.25, +4.50, +4.75, +5.00, +5.50, +6.00, +6.50, +7.00, +7.50, +8.00, 0.00

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime ende.

Bëhu i pari që vlerëson “Contact Air Spheric”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUKTE TË NJËJTA