Përshkrimi

Pigmentet që ne përdorim në lentet tona janë të miratuara nga FDA me ngjyra të klasës mjekësore. Prodhimet tona janë prodhuar në përputhje të plotë me rregulloret e KFDA dhe USA FDA. Proprietary Special Invert Padding Technology e pengon zgjatjen e sipërfaqes në lente, dhe e mban syrin të sigurt nga ngjyrat. Dizajni ynë i veçantë siguron komoditet të pashembullt të përdoruesit, centrim më të madh dhe optikë premium. E veshur sipas udhëzimit, lentja clearcolor® ofron përvojën më të sigurtë dhe më interesante nga lentet kozmetike të disponueshme në treg.


Specifikime

Materiali 62% polymacon, 38% Përmbajtje e ujit Harku i bazës 8.60 mm
14.50 mm
Rrezja e Fuqisë +4.00 to -6.00 (0.25D hapa)
-6.50 to -10.00 (0.50D hapa)
Trashësia nominale e qendrës [email protected]
Përshkueshmëria e oksigjenit Dk @ 35°C 9.77 X 10-11 (cm2/s)(mlO2/ml.mm Hg) Madhësia e paketës standarde Shishe – 1 lente, Kuti – 2 lente

Additional information

Rrezja e Fuqisë

-0.25, -0.50, -0.75, -1.00, -1.25, -1.50, -1.75, -10.00, -2.00, -2.25, -2.50, -2.75, -3.00, -3.25, -3.50, -3.75, -4.00, -4.25, -4.50, -4.75, -5.00, -5.25, -5.50, -5.75, -6.00, -6.50, -7.00, -7.50, -8.00, -8.50, -9.00, -9.50, +0.25, +0.50, +0.75, +1.00, +1.25, +1.50, +1.75, +2.00, +2.25, +2.50, +2.75, +3.00, +3.25, +3.50, +3.75, +4.00, 0.00

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime ende.

Bëhu i pari që vlerëson “clearcolor®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUKTE TË NJËJTA