clearcolor® 1-day


Përshkrimi

clearcolor® 1-day vjen me të gjitha përfitimet okulare të teknologjisë biokompatibile AQUAGRIP ™ dhe dizajnit optik të avancuar të clearcolor® 1-day. Clearcolor® 1-day është lentja e parë e përditshme me përmbajtje të lartë uji që kombinon sjelljet superiore me shprehjen e gjallë të ngjyrave për sytë më të bukur.

  1. Vizioni i qartë gjatë gjithë ditës nga stabiliteti dimensional i jashtëzakonshëm i AQUAGRIP ™ .
  2. Ndjesia e zgjatur e lagështirës gjatë tërë ditës me veti anti-dry-out.
  3. Komponentët pa alergji për të parandaluar reaksionet alergjike të syve.
  4. Rehati e butë si mëndafshi me përmbajtje të lartë të ujit nga formula e vërtetë Hioxifilcon A
  5. Vizioni shumë i qartë dhe i ndritshëm edhe në kushtet e dritës së zbehtë me anë të dizajnit të avancuar asferik.
  6. Siguria e syve dhe mbrojtja përmes mikroskapsulimit të pigmentit dhe veshjes së jashtme mbrojtëse

Specifikime

Materiali 42% Hioxifilcon A, 58% Përmbajtje e ujit Harku i bazës 8.60 mm, 8.80 mm (for +4.00D to +6.00D)
Ngjyra Grafike Gri, kafe, kafe e hapur, e zezë, e gjelbër, blu Rrezja e Fuqisë -10.00 to +6.00
+0.25 to +6.00 (0.25D hapa)
0.00 to -6.00 (0.25D hapa)
-6.50 to -10.00 (0.50D hapa)
Trashësia nominale e qendrës 0.090 mm @ -3.00D Përshkueshmëria e oksigjenit Dk @ 35°C 25.38 X 10-11 (cm2/s)(mlO2/ml.mm Hg)
Madhësia e paketës standarde 10, 30 lente

Additional information

Rrezja e Fuqisë

-0.25, -0.50, -0.75, -1.00, -1.25, -1.50, -1.75, -10.00, -2.00, -2.25, -2.50, -2.75, -3.00, -3.25, -3.50, -3.75, -4.00, -4.25, -4.50, -4.75, -5.00, -5.25, -5.50, -5.75, -6.00, -6.50, -7.00, -7.50, -8.00, -8.50, -9.00, -9.50, +0.25, +0.50, +0.75, +1.00, +1.25, +1.50, +1.75, +2.00, +2.25, +2.50, +2.75, +3.00, +3.25, +3.50, +3.75, +4.00, +4.25, +4.50, +4.75, +5.00, +5.25, +5.50, +5.75, +6.00, 0.00

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime ende.

Bëhu i pari që vlerëson “clearcolor® 1-day”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUKTE TË NJËJTA