clear all-day® toric


Përshkrimi

clear all-day® toric një lente me kohëzgjatje mujore me lente me përmbajtje të lartë të ujit, me teknologjinë AQUAGRIP ™ ofron modalitetin e zgjidhjes së problemit me anë të lentes për njerëzit me gjendje syri të thatë. Rreth 25% e përdoruesve të lenteve të kontaktit vuajnë nga astigmatizmi. Clearlab është duke sjellë përfitimet e rehatisë që zgjat dhe përmirësimin e thellësisë së fokusit tek përdoruesit me astigmatizëm përmes dizajnit të avancuar të stabilizimit dinamik. Kjo lejon përshtatjen e lentes në një gamë më të gjerë të recetave të cilindrit sesa torikat konvencionale, duke e bërë më të lehtë përshtatjen e lenteve me një sukses më të madh në fillim.

  1. Vizioni i qartë gjatë gjithë ditës nga stabiliteti dimensional i jashtëzakonshëm i AQUAGRIP ™ .
  2. Ndjesia e zgjatur e lagështirës gjatë tërë ditës me veti anti-dry-out.
  3. Komponentët pa alergji për të parandaluar reaksionet alergjike të syve.
  4. Rehati e butë si mëndafshi me përmbajtje të lartë të ujit nga formula e vërtetë Hioxifilcon A
  5. Vizioni shumë i qartë dhe i ndritshëm edhe në kushtet e dritës së zbehtë me anë të dizajnit të avancuar asferik.
  6. Rehati e superiore dhe thellësinë-në-fokus e rritur që sjell korrigjimin e vizionit torik nga dizajni i avancuar i stabilizimit dinamik i patentuar.
  7. Orientimi i thjeshtë i lentes nga shenja unike pozicionale.

Specifikime

Materiali 43% hioxifilcon A, 57% Përmbajtje e ujit Harku i bazës 8.70 mm
Diametri/ Ngjyra 14.40 mm / Blue e Hapur Rrezja e Fuqisë -8.00 to +4.00
0.00 to -6.00 (0.25D hapa)
-6.50 to -8.00 (0.50D hapa)
+0.25 to +4.00 (0.25D hapa)
Fuqia Cilindrike -0.75D, -1.25D, -1.75D, -2.25D Aksi 10° to 180° (në 10° hapa)
Shenjat e Aksit Indikatori një vije e vetme në orën 6 Trashësia nominale e qendrës 0.099mm @ -3.00 D
Dk/t @ -3.00D 24.70 x 10-9 (cm/s)(mlO2/ml.mmHg) Përshkueshmëria e oksigjenit Dk @ 35°C 24.45 x 10-11 (cm2/s)(mlO2/ml.mmHg)
Madhësia e paketës standarde 3, 6 lente

Additional information

Fuqia Cilindrike

-0.75, -1.25, -1.75, -2.25

Rrezja e Fuqisë

-0.25, -0.50, -0.75, -1.00, -1.25, -1.50, -1.75, -2.00, -2.25, -2.50, -2.75, -3.00, -3.25, -3.50, -3.75, -4.00, -4.25, -4.50, -4.75, -5.00, -5.25, -5.50, -5.75, -6.00, -6.50, -7.00, -7.50, -8.00, +0.25, +0.50, +0.75, +1.00, +1.25, +1.50, +1.75, +2.00, +2.25, +2.50, +2.75, +3.00, +3.25, +3.50, +3.75, +4.00, 0.00

Boshti

10°, 100°, 110°, 120°, 130°, 140°, 150°, 160°, 170°, 180°, 20°, 30°, 40°, 50°, 60°, 70°, 80°, 90°

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime ende.

Bëhu i pari që vlerëson “clear all-day® toric”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUKTE TË NJËJTA