clear 1-day®


Përshkrimi

clear 1-day® është lente e parë e disponueshme e përditshme biokompatibile me një teknologji të re biokompatibile AQUAGRIP ™ dhe dizajn të avancuar asferik për korrigjimin e vërtetë të aberacionit sferik.

  1. Vizioni i qartë gjatë gjithë ditës nga stabiliteti dimensional i jashtëzakonshëm i AQUAGRIP ™ .
  2. Ndjesia e zgjatur e lagështirës gjatë tërë ditës me veti anti-dry-out.
  3. Komponentët pa alergji për të parandaluar reaksionet alergjike të syve.
  4. Rehati e butë si mëndafshi me përmbajtje të lartë të ujit nga formula e vërtetë Hioxifilcon A
  5. Lentet biocompatible silicone hydrogel parandalojnë reagimin alergjik të syve ndaj materialeve të silikonit.
  6. Përshtatje më e mirë për shkak të dizajnit të hollë të konturuar në formën e kornesë.
  7. Vizioni shumë i qartë dhe i ndritshëm edhe në kushtet e dritës së zbehtë me anë të dizajnit të avancuar asferik.
  8. Rehati e superiore dhe thellësinë-në-fokus e rritur që sjell korrigjimin e vizionit torik nga dizajni i avancuar i stabilizimit dinamik i patentuar.

Specifikime

Materiali 42% hioxifilcon, 60% Përmbajtje e ujit Harku i bazës 8.70 mm,
8.80 mm(for +4.00D to +6.00D)
Diametri/ Ngjyra 14.20 mm / Blue e Hapur Rrezja e Fuqisë -10.00 to +6.00
0.00 to -6.00 (0.25D hapa)
-6.50 to -10.00 (0.50D hapa)
+0.50 to +6.00 (0.25D hapa)
Trashësia nominale e qendrës 0.090mm @ -3.00D Dk/t @ -3.00D 28.2 x 10-9 (cm/s)(mlO2/ml.mmHg)
Përshkueshmëria e oksigjenit Dk @ 35°C 25.38 x 10-11 (cm2/s)(mlO2/ml.mmHg) Madhësia e paketës standarde 10, 30 & 90 lente

Additional information

Rrezja e Fuqisë

-0.25, -0.50, -0.75, -1.00, -1.25, -1.50, -1.75, -10.00, -2.00, -2.25, -2.50, -2.75, -3.00, -3.25, -3.50, -3.75, -4.00, -4.25, -4.50, -4.75, -5.00, -5.25, -5.50, -5.75, -6.00, -6.50, -7.00, -7.50, -8.00, -8.50, -9.00, -9.50, +0.25, +0.50, +0.75, +1.00, +1.25, +1.50, +1.75, +2.00, +2.25, +2.50, +2.75, +3.00, +3.25, +3.50, +3.75, +4.00, +4.25, +4.50, +4.75, +5.00, +5.25, +5.50, +5.75, +6.00, 0.00

Vlerësimet

Nuk ka vlerësime ende.

Bëhu i pari që vlerëson “clear 1-day®”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PRODUKTE TË NJËJTA